Дървено строителство

Напълно в нашата стихия – според вашите желания

Иновативен, устойчив, дигитален: Adam ProComapny помага да водите вашите мащабни проекти през всяка фаза до завършване: от консултация и планиране до крайния продукт – навреме и в рамките на бюджета. В допълнение към нашия доказан опит в изграждането и сглобяването на елементи, ние предоставяме почти 20 години опит в традиционното дърводелство и дограма на вашия екип по проекта – винаги посветен на вашия успех. Свържете се с нас – искаме да работим с вас!

Услуги за изграждане на сглобяеми къщи

От еднофамилни къщи до жилищни комплекси и сгради – Adam ProCompany България е вашият партньор за строителство със сглобяеми дървени строителни елементи.

  • Еднофамилни и многофамилни къщи
  • Жилищно строителство
  • Рамкова конструкция
  • Най-съвременна механична обработка и материали
Услуги за изграждане на сглобяеми къщи
Дървено строителство​

Нашият опит

Дървото е нашият бизнес: устойчиво, експертно планиране и изпълнение за вашия строителен проект. Модерни или традиционни, големи или малки, сглобяеми и монтирани или построени на място както и дограми от най-високо качество – Adam ProCompany е Вашият партньор дори за най-сложните Ви и мащабни проекти. Ние съчетаваме най-новите технологични постижения с гъвкавост, иновации, традиционно ноу-хау и доказан опит в строителството от дърво.

AdamProCompany ви предлага елементно строителство, външно и двор, дърводелски работи, стълби и парапети.

Нека изградим вашите мечти!

Ние отговаряме на най-високите стандарти в нашите проекти, услуги и вътрешни процеси.